Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024

Το πολιτικό αντάμωμα με τον Τάκη Τσίτσο

dsc_0224-takis-tsitsos-inred-01

Σαν τον αητό φτερούγαγε στη στράτατον καμαρώνει η γειτονιά στα παραθύριαμε χαμηλά τα μαύρα του τα μάτιαλεβέντης εροβόλαγε.
Σφαλούν τα μάτια κι οι καρδιές | σφαλούν τα παραθύρια  | μετά χυμάει ο Χάροντας καβάλα  | κι εκείνος χαμογέλαγε”.

Ήταν όλοι εκεί. Κυριακή πρωί 4-12-2016 στο ΙΛΙΟΝ. Οι σύντροφοι, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, η μητέρα και τα αδέλφια του, όσοι τον σέβονταν και τον αγαπούσαν ειλικρινά. Σίγουρα δεν κατάφεραν να έρθουν όλοι όσοι θα ήθελαν. Η μικρή αίθουσα της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να χωρέσει περισσότερους.

Η ζωή του Τάκη κύλησε από τα παιδικά μέχρι τα τελευταία του χρόνια στο πανί της οθόνης. Φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, πολιτική δράση, αγώνες, γλέντια, γιορτές. Όλα όσα συνέθεσαν τον άνθρωπο, τον αγωνιστή, τον κομμουνιστή Τάκη Τσίτσο. Μίλησαν όλοι όσοι τον έζησαν, όσοι αγωνίστηκαν μαζί, εκπρόσωποι του ΝΑΡ της νεολαίας, των συνιστωσών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την οποία είχε αγωνιστεί από την ίδρυσή της με θέρμη και αποφασιστικότητα. Η πολιτική εκδήλωση έκλεισε με μουσική και τραγούδι, έτσι όπως θα το ήθελε κι ο Τάκης Τσίτσος.

Καλή αντάμωση στους αγώνες Τάκη. Θα είσαι πάντα μαζί μας.

dsc_0224-takis-tsitsos-inred-09 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-08 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-07 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-06 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-04 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-03 dsc_0224-takis-tsitsos-inred-02

Λίγα λόγια για τον Τάκη Τσίτσο κι εδώ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ | & Περισσότερες φώτο απο την εκδήλωση εδώ

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *