Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

Το σχέδιο θέλει πολλούς δολοφόνους…

arkas-karkinos

Του Νασίμ Αλάτρας – 

Αν νομίζετε πως τα κράτη του πολιτισμού και του χρήματος τελείωσαν τους πολέμους, αφού έγινε λένε εκεχειρία στη Συρία …κάνετε τεράστιο λάθος. Ήδη στο ΝΑΤΟ έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους στη Λιβύη..και πιθανόν αύριο στην Υεμένη ενώ ο πόλεμος μέσα στη Συρία και Ιράκ εναντίον του ισλαμικού κράτους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και προβλέπετε να ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Και ήδη το προτεκτοράτο του ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή, το κράτος του σιωνισμού ζεσταίνει την πολεμική του μηχανή για να ισοπεδώσει τη πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Στο Βόρειο Ιράκ το καθεστώς της φαμίλιας των Κούρδων Μπαρζανί και Ταλαμπανί καταρρέει οικονομικά, και ήδη παρέδωσε τα πετρέλαια του στο καθεστώς της Βαγδάτης με αντάλλαγμα την πληρωμή των μισθών του ενός 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτών Μπεσμάργκα, και το καθεστώς της Βαγδάτης σήμερα ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει πια τις εταιρίες που έχουν αναλάβει τα μεγάλα έργα και επενδύσεις …γιατί το κόστος των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον του ισλαμικού κράτους έχουν απορροφήσει μεγάλο μέρος των εσόδων από την νόμιμη εξαγωγή του πετρελαίου, που όπως είναι γνωστό έπεσε η τιμή του βαρελιού από 140 δολάρια σε 30-35 δολάρια το βαρέλι, πράγμα που οδήγησε στην κατάρρευση όλου του “οικονομικού θαύματος” στο Κουρδιστάν Ιράκ. Και μάλιστα οι πέτρες στα σύνορα γνωρίζουν ότι αν η Τουρκία και το Ιράν αποφασίσουν να ανοίξουν τα σύνορα τους στους εσωτερικούς πρόσφυγες του Ιράκ και του Κουρδιστάν του τότε η Τουρκία θα βουλιάξει κυριολεκτικά από Κούρδους και Ιρακινούς. Και αν νομίζετε πως τελειώνουμε εδώ ..πάλι λάθος κάνετε.

 Η Σαουδική Αραβία και από πίσω οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το σχέδιο διχασμού των Λιβανέζων σε σουνίτες και σιϊτες και χριστιανούς … σε φιλοσαουδάραβες Λιβανέζους και φιλοϊρανούς Λιβανέζους …και αν ξεκινήσει εκεί εμφύλιος τότε εκτός από Λιβανέζους πρόσφυγες θα έχουμε και τους Σύριους πρόσφυγες που ο αριθμός τους έφτασε του 1.500.000. Θα δείτε δηλαδή την Λευκή Θάλασσα …έτσι ονομάζουν οι Άραβες τη Μεσόγειο Θάλασσα να γίνεται αιματοβαμμένη ..

Για όλους αυτούς τους λόγους έχουν σταλεί τα νατοϊκά πολεμικά πλοία στο Αιγαίο και στη Μεσόγεια γιατί το σχέδιο θέλει πολλούς δολοφόνους.

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *