Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Ξεπουλιούνται ΕΥΔΑΠ /ΕΥΑΘ: Θα πούμε το νερό νεράκι …

suez-water-1

Οι καρποί της επίσκεψης «του φίλου» Ολάντ δεν άργησαν να ωριμάσουν. Η Γαλλική SUEZ είναι έτοιμη να εισβάλλει στη χώρα. ΕΥΔΑΠ / ΕΥΑΘ έχουν προετοιμαστεί να παραδοθούν στην γνωστή πολυεθνική. Απομένει ο αέρας, αλλά η κυβέρνηση με την «μεγάλη ευαισθησία» που την διακρίνει, δεν έχει τέτοια στόχευση αφού δεν έχει παρουσιαστεί αγοραστής ακόμη.

 Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ καλούν σε κινητοποιήσεις εγκαλώντας παράλληλα «τους δεκάδες συνδικαλιστές που αυτές τις μέρες περιφέρονται στην ΕΥΔΑΠ εξασκώντας το βασικό συνδικαλιστικό καθήκον της διανομής χριστουγεννιάτικων δώρων, να κάνουν ένα διάλλειμα και να συγκεντρωθούν στη Λαοδικείας παίρνοντας αποφάσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ» … Εδώ, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά,  «Διοίκηση-Suez μας ετοιμάζουν ως «φαγώσιμα» σε εορταστικό τραπέζι!».

Καλούν σε κινητοποίηση σήμερα 9.30 Σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στην οδό Λαοδικείας, όπου στις 10 το πρωί,  χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση,  θα γίνει παρουσίαση της Suez σε διοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη της ΕΥΔΑΠ, προετοιμάζοντας το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση, βλέπε ξεπούλημα.

 

eyath

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗ SUEZ

Μετά τα 14 αεροδρόμια, τα λιμάνια και τον ΑΔΜΗΕ έρχεται η ώρα για την κυβέρνηση να εξαργυρώσει άμεσα όλα τα γραμμάτια προς τους δανειστές.

 

Είναι βέβαιο ότι την επίσκεψη του Ολάντ στη χώρα μας θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά, αφού οι «επενδυτές» που είχε φέρει τότε μαζί του, θέλουν να αρπάξουν ότι έχει αξία στη χώρα μας, ακόμα και το φυσικό αγαθό, το νερό.

 

Η «αριστερή» Διοίκηση, που μέχρι πρότινος δήλωνε παντού ότι θα υπερασπιζόταν το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ, στρώνει κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τη Γαλλική SUEZ που ως γνωστό έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το νερό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ., σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΕΥΔΑΠ, η Διοίκηση υποδέχεται τους γαμπρούς για την πολύφερνη νύφη. Μετά τους Ισραηλινούς και τους Αιγύπτιους ήρθε η ώρα και των Γάλλων να δουν από κοντά τι θα αγοράσουν. Ελπίζουμε ότι τα υπηρεσιακά στελέχη δεν θα νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους αυτήν την επίσκεψη, αφού είναι προφανές ότι αυτό που υλοποιείται αυτή τη στιγμή είναι το σχέδιο του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ.

 

Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ, έχουν χρέος να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη βάζοντας ένα οριστικό τέλος στα σχέδια της Κυβέρνησης. Αφού δεν σέβονται την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας, αφού δεν σέβονται τον εαυτό τους που άλλα υπόσχονταν κι άλλα κάνουν, ας σεβαστούν τους πολίτες που στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *