Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ

«Παραιτηθείτε από τη ρουτίνα»! Μην κοιτάτε γύρω σας τη πείνα. Προσπεράστε με το κεφάλι μπροστά όλα τα τραγικά συναπαντήματα της πολιτικής που υπηρετούμε. Αγνοείστε τους ανέργους. Αγνοείστε τους χιλιάδες πρόσφυγες που παγώνουν στους καταυλισμούς και τους χιλιάδες υπέργηρους απόμαχους της ζωής σκυμμένους πάνω από τα φτωχικά μαγκάλια. Αγνοείστε όσους χάνουν ή θα χάσουν σύντομα τα σπίτια τους. Ελάτε να γλεντήσουμε. Τι ρουτίνα αλήθεια αυτοί οι πλειστηριασμοί …   # Merry christmarx!

Η λέξη «αιδώς» στην ελληνική σημαίνει το αίσθημα της ντροπής, του σεβασμού, της αισχύνης, του φόβου μαζί για ότι οφείλει να προκαλεί «αιδώ», σεβασμό δηλαδή κατά κύριο λόγο – σήμερα απέναντι σε μια κοινωνία που χειμάζεται, που λεηλατείται καθημερινά, σε μια κοινωνία όπου η απόγνωση περισσεύει.

Η λέξη αιδώς είναι μια άγνωστη λέξη για τους Συριζαίους. Κυβερνητικούς, στελέχη και μέλη μέχρι τον τελευταίο τους που στηρίζει ακόμα, χωρίς αιδώ, τις πολιτικές τους.

*Ο Μαρξ (Merry christmarx), δεν κινδυνεύει από εσάς Συραιζαίοι. Η γελοιότητά σας είναι προφανής όσο και η ξετσιπωσιά σας.

ΑΚΙΣ ΞΕΝΑΚΙΣ

Δείτε επίσης

Για τους ναυτιλομένους του “Τιτανικού”!

«Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο χαρούμενα να παίζουν οι ορχήστρες  του Τιτανικού! Να κρατήσουν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *