Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ … by #syriza

sef-inred.gr-1
Πληρώσαμε, ματώσαμε, χτίσαμε, γεμίσαμε «εθνική υπερηφάνεια», αδειάσανε τα ασφαλιστικά ταμεία και γίνανε μπετά για τους ολυμπιακούς της αρπαχτής αργότερα. Παραμορφώθηκε το άλλοτε πανέμορφο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, αποκλείστηκε η πρόσβαση στον κόσμο στο μεγαλύτερο μέρος του, εξαφανίστηκαν οι ακρογιαλιές.

Το ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) προηγείται των κυρίως Ολυμπιακών έργων στην ανέγερση, αλλά μην νομίζετε ότι δεν έλαβε κομμάτι χρηματοδότησης από τη μεγάλη πίτα αυτής της περιόδου που μοιράστηκαν οι «εθνικοί» εργολάβοι και οι συνδαιτυμόνες τους.

Με τη σειρά του έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ και αναζητεί αγοραστή /επενδυτή. Έχει παραδοθεί σε σκόπιμη εγκατάλειψη, ιδιαίτερα οι περιβάλλοντες εξωτερικοί χώροι, προκειμένου η απαξίωση να λειτουργήσει ευεργετικά για το ξεπούλημα που το περιμένει, και μετά, ώ του θαύματος, να αστράφτει από καθαριότητα που θα εξασφαλίσει ο «ευεργέτης» επενδυτής δίνοντας και δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί στους Έλληνες νεόπτωχους που το χτίσανε με τους φόρους και τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

sef-inred.gr-2

sef-inred.gr-3

sef-inred.gr-9

sef-inred.gr-7

sef-inred.gr-10

sef-inred.gr-4

sef-inred.gr-5

sef-inred.gr-12

sef-inred.gr-11

Αντιγράφουμε την αγγελία από τη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ:

sef-inred.gr-8

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) αποτελεί χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό δείγμα της τεχνοτροπίας της τελευταίας 20ετίας του 20ού αιώνα, και πρόκειται για διεθνώς αναγνωρίσιμο κτίριο έχοντας φιλοξενήσει πληθώρα διεθνών και εγχώριων αθλητικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, έκτασης περίπου 140.000 τ.μ. περιλαμβάνονται χώροι αθλητισμού, αναψυχής και πολιτισμού, ενώ ανατολικά του Σταδίου βρίσκεται ο Τουριστικός Λιμένας Φαλήρου (Μαρίνα Αθηνών).

 Το ακίνητο βρίσκεται 5 χλμ από τον Πειραιά, τον κύριο λιμένα της Αθήνας, σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακό κόμβο στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Μικρολίμανο και στον Κηφισό Ποταμό. Απέχει 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 36 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσια και ιδιωτικά (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Τραμ, Ταξί).

 Το ΤΑΙΠΕΔ προωθεί για αξιοποίηση τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου σε συνδυασμό με τη Μαρίνα Αθηνών και με παράλληλη διατήρηση και αναβάθμιση ορισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.

 Το ακίνητο είναι κατάλληλο ανάπτυξη χρήσεων αναψυχής σε συνδυασμό με περιορισμένες εμπορικές χρήσεις.» http://www.hradf.com/el/portfolio/sef-stadium

Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ είναι απαραίτητη. ΕΔΩ

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *